Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
supruga 'zakuhala'

Mourinho navalio po 'mušteriji': "Debeljko je uništio Inter u 6 mjeseci"

Chelsea i Real Madrid trebali bi biti jedni od kandidata za osvajanje europske krune u predstojećoj sezoni. Međutim, verbalnim 'rat' između ove dvije strane već je započeo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako nije direktni krivac za početak 'rata', trener Real Madrida Rafael Benitez našao se pod 'paljbom' Chelseajeva menadžera Josea Mourinha. Supruga Rafe Beniteza je u jednom intervjuu u šali prokomentirala da njezin suprug 'ponovno mora čistiti nered koji je za sobom ostavio Mourinho'. Ta je rečenica došla do karizmatičnog Portugalca, a posebno ga je zasmetala ova riječ 'ponovno'.

"Gospođa je očito malo zbunjena. Njezin suprug je u Chelseaju naslijedio Roberta Di Mattea, a u Real Madridu Carla Ancelottija. Mene je naslijedio samo u Interu, te je u šest mjeseci uspio uništiti tada najbolju momčad Europe", izjavio je Mourinho, koji je prije odlaska iz Intera osvojio trostruku krunu.

"Da se supruga brine o njegovoj dijeti vjerojatno ne bi imala ni minute vremena da mi se obrati", 'bocnuo' je Mourinho po malo punijoj figuri Rafe Beniteza.

Španjolski trener Real Madrida bio je upitan na konferenciji za novinare o tom komentaru portugalskog stručnjaka, međutim 'sedma sila' je ipak ostala 'gladna'.

"Ja sam trener Real Madrida. Volim nogomet, razumijem nogomet i samo o njemu želim s vama razgovarati. Ovdje smo kako bi se pripremili za sutrašnju utakmicu i to je jedino o čemu možemo pričati".

Podsjetimo, Mourinho je već u prošlosti nazivao Beniteza 'debeljkom' i ostalim pogrdnim imenima za osobu s prekomjernim brojem kilograma. Ima 'pik' na Španjolca i ne može si pomoći a da ga ne provocira prvom prilikom. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider