Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odgovor do Uskrsa

Mourinho okuplja ekipu za United: Posebno mu je važan jedan čovjek

Novinar Sky Italia Gianluca Di Marzio poznat je po tome što ima fantastičan rekord kada je u pitanju upućenost u svijetu nogometa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije nekoliko tjedana Di Marzio je bio među prvima koji je sugerirao da će Mourinho na ljeto od Van Gaala preuzeti klupu Manchester Uniteda. Doduše, u posljednje vrijeme malo su se stišle glasine oko Mourinha, s obzirom da je Van Gaal nanizao četiri uzastopne pobjede.

No, Di Marzio je još jednom potvrdio kako Mourinho trenutno skautira igrače za United te da je usmjeren na tri ključne pozicije. Jedna od vijesti je i o sportskom direktoru Atletico Madrida Andrei Bertu, koji bi trebao postati Mourinhov suradnik.

''On bi bio Mourinhov promatrač koji bi obilazio stadione diljem Europe u potrazi za kvalitetnim veznjakom, centralnim braničem i istinskim napadačem. Dogovor između ManUtd-a i Mourinha još nije potpisan, trenutno je neka vrsta džentlmenskog sporazuma, ali on već na neki način radi u ime Uniteda'', napisao je Di Marzio.

U međuvremenu, Andrea Berta još odlučuje hoće li se priključiti Joseu Mourinhu iduće sezone na Old Traffordu, a navodno će dati odgovor ManUtd-u do Uskrsa. Di Marzio je ocijenio da su šanse za takav rasplet trenutno oko 60 posto.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider