Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sastali se menadžeri

United i Real u pregovorima: Sad je jasno zašto je Mourinho potjerao Ibru

Na pomolu je transfer kojim će Crveni vragovi riješiti trenutno glavni problem u momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo dan nakon što su odlučili ne produžiti ugovor Zlatanu Ibrahimoviću, u Manchester Unitedu su na korak od rješenja problema za vrh napada.

Jako blizu dolaska na Old Trafford je Alvaro Morata, 24-godišnji napadač Reala. Morata se odlučio za United čiji čelnici sada moraju postići dogovor s Kraljevskim klubom oko odštete.

Bit će to iznos, pišu engleski mediji, negdje oko 60 milijuna funti odnosno nešto manje od 70 milijuna eura.

Moratin menadžer Juanma Lopez se u petak poslijepodne sastao s generalnim direktorom Reala Jose Angelom Sanchezom na kojemu je sada da pokuša izvući što veći iznos od Crvenih vragova.

Mourinho želi i Belottija

U svakom slučaju će Real Madrid dosta profitirati jer Moratu je u ljeto 2014. prodao Juventusu za 20 milijuna eura, a onda dvije godine kasnije iskoristio povratnu klauzulu u ugovoru i vratio ga za 30 milijuna. Tu su izgubili 10, ali sad će biti u debelom plusu.

U netom završenoj sezoni Morata je rijetko kad bio prvi izbor Zinedinea Zidanea, ali je uspio postići 20 golova u svim natjecanjima.

Morata bi trebao biti kvalitetna i dugoročna zamjena za otpisanog Ibrahimovića, a Englezi tvrde da neće biti i jedino pojačanje za vrh napada. Jose Mourinho želi i sjajnog Andreu Belottija za kojeg će morati platiti još veći iznos od onog za Španjolca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider