Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez favorita

"Modrićev izostanak mogao bi biti preveliki hendikep u završnici sezone"

Legendarni danski nogometaš Michael Laudrup bio je gost intervjua za španjolsku Marcu u kojem je komentirao ždrijeb polufinala Lige prvaka. Podsjetimo, sastaju se Bayern i Barcelona, te Juventus i branitelj naslova Real Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Michael Laudrup je igrao za tri od četiri momčadi koje će se naći u polufinalu ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka (Juventus, Barcelonu, Real Madrid), dok je njegov brat Brian Laudrup igrao za Bayern. Teško mu je bilo prognozirati ishode ogleda, ali je otkrio što će biti ključno u oba.

"Važno je da se oporave i zaigraju najbolji igrači. Vidjeli smo što se dogodilo PSG-u bez Ibrahimovića protiv Barcelone. Vidjeli smo koliko problema ima Real Madrid bez Luke Modrića, Garetha Balea i Karima Benzeme. Izostanci bi mogli biti ključni za trijumf u Ligi prvaka ove sezone", rekao je Laudrup, pa se orijentirao na dvoboj Juventusa i Real Madrida.

"Juventus se čini kao najslabija momčad u ždrijebu, ali samo u teoriji. Talijani su uvijek dobri. Tu su iskusni igrači poput Buffona, Chiellinija i Pirla, ali i mladi 'gladni' dečki poput Paula Pogbe, Alvara Morate i Artura Vidala. Neće to biti lagana utakmicam za Real. Ponajviše iz razloga jer ne igra Luka Modrić. Njegov će se izostanak jako osjetiti i to bi možda mogao biti i ključni faktor za ovaj dvoboj", smatra Laudrup.

Prvi polufinalni susreti igraju se 5. i 6. svibnja, a uzvrati su na rasporedu tjedan dana kasnije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider