Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lukina nova ozljeda

Modrić u Madridu odmah testiran: Neće ga biti do studenog

U Madridu opet vrte glavom zbog hrvatske reprezentacije…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić odigrao je tek jedno poluvrijeme na posljednjem okupljanju reprezentacije kada je Hrvatska izborila direktan plasman na Euro. Tih 45 minuta protiv Bugara pokazalo je kako Modrić može i mora izgledati u nacionalnom dresu. Bila je to nadahnuta režiserska igra kakvu konstantno pruža u Realu, a u reprezentaciji puno rijeđe.

No, u Madridu opet vrte glavom jer Modrić se još jednom iz Hrvatske vratio ozlijeđen. Točnije, s Malte gdje je bio kao podrška suigračima unatoč zarađenoj ozljedi na kišnom travnjaku Maksimira. Sjećaju se dobro u Realu što je ozljeda Luke protiv Italije na San Siru značila za prošlu sezonu. Izbivao je mjesecima, točnije 114 dana, a Real nije osvojio ama baš ništa.

Rafa Benitez neće moći računati na Luku u utakmicama u listopadu. Nakon što se Modrić vratio u Madrid odmah je poslan na testiranja koja su pokazala ozljedu desnog aduktora. Najkraći rok u kojem će hrvatski veznjak izbivati s terena je dva do tri tjedna, a to znači utakmice u prvenstvu protiv Levantea i Celte te ogled ove srijede u Ligi prvaka protiv PSG-a.

U klubu se nadaju kako bi se Hrvat mogao vratiti u momčad možda već protiv Las Palmasa 31. listopada, ali realnije je da prvu utakmicu zaigra u Ligi prvaka protiv PSG-a 3. studenog.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider