Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Kraljevi' pregazili 'redse'

Modrić najavio 'el clasico', a Lovren tvrdi: Real je teško zaustaviti

Madridski Real deklasirao je Liverpool na njegovom Anfieldu slavivši s visokih 3-0. Bila je to prva pobjeda „kraljevskog kluba“ na slavnom stadionu, a bio je to i ogled dvojice hrvatskih reprezentativaca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić slavio je 'u dvorištu' Dejana Lovrena. Logično, veznjak Real Madrida bio je daleko bolje raspoložen u razgovoru nakon susreta.

"Zadnjih mjesec i pol dana igramo zaista sjajno. To smo dokazali i na ovom stadionu, pogotovo u prvom dijelu. Ključ utakmice je bio prvi pogodak, a taj je trenutak u potpunosti 'ubio' entuzijazam kod nogometaša Liverpoola.", rekao je Luka Modrić, čiji se klub sada okreće 'el clasicu'.

VIDEO Real konačno slavio protiv Liverpoola, Ronaldo na korak od Raula

"Istina, čeka nas velika utakmica, ali ipak moram naglasiti da je puno kola ostalo do kraja i da odluka neće pasti u subotu. No, pobjedniku tog susreta će narasti samopouzdanje i ne bi bilo loše srušiti Barcu.", zaključio je Modrić.

VIDEO Arsenal preokrenuo u dvije minute, Borussia (D) pregazila Galatasaray

Dejan Lovren nije bio nešto posebno dobro raspoložen za razgovor nakon teškog poraza od Reala. Iako nije odigrao lošu utakmicu, bio je djelomični krivac u akciji kod prvog gola.

"Dobro smo počeli, ali smo vrlo brzo i pali. Nešto smo pokušavali u drugom dijelu, ali jednostavno nije išlo. Htjeli smo se pokazati protiv europskog prvaka, ali stvarno ih je teško zaustaviti. Ništa, možda će biti bolje u uzvratu. Pobjeda bi nam dala samopouzdanje.", rekao je pomalo otužno hrvatski stoper.

VIDEO Mandžukić zabio u visokoj pobjedi Atletica, Juventus poražen u Grčkoj

Uzvratni susret ove dvije momčadi na rasporedu je za dva tjedna u Madridu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider