Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ključan faktor

Modrić otkrio tajnu: Evo zašto Real "melje" suparnike na startu 2017.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije odigrao je još jednu odličnu utakmicu u dresu Kraljevskog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić dao je veliki doprinos u Realovoj petardi protiv Granade što je 39. utakmica u nizu u kojoj Kraljevski klub ne zna za poraz.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije asistirao je Iscu za Realov četvrti pogodak, a upravo nakon Modrićeva udarca i odbijene lopte gostujućeg vratara Karim Benzema je zabio za 2:0.

"Trener traži da visoko pritišćemo protivnika, a s obzirom da smo fizički dobro pripremljeni to možemo raditi. Moramo nastaviti u istom ritmu", izjavio je Modrić nakon utakmice s Granadom.

"Odigrali smo dobru, kompletnu, utakmicu. Jako smo zadovoljni početkom godine i onime što smo napravili", dodao je.

Prije tri dana je europski prvak je pobijedio Sevillu sa 3:0 u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja.

"Nakon odmora odradili mini-pripreme"

"Uoči utakmice protiv Seville smo kvalitetno trenirali pa smo dobro započeli ovu godinu. To je najvažnije. Dobar rad na treninzima se vidi na terenu", napomenuo je Modrić.

"Imali smo odmor od tjedan dana, a kada smo se vratili napravili smo mini-pripreme. Zato sada imamo snage što se vidi u utakmicama."

Butragueno: Casemiro omogućava slobodu Modriću i Kroosu

Direktor za odnose s institucijama, Emilio Butragueno, rekao je kako je ove sezone najvažnije osvajanje naslova prvaka Španjolske. Real Madrid je posljednji put osvojio prvenstvo u svibnju 2012. tri mjeseca prije nego je Modrić došao u Madrid iz londonskog Tottenhama.

Upitan o defenzivnom veznom Casemiru, koji se vratio nakon duljeg izbivanja zbog ozljede, Butragueno je rekao: "Moćan je u zračnoj igri, uspostavlja ravnotežu te Modriću i Kroosu omogućava slobodu u kreiranju igre."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider