Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvatu ključna uloga

Modrić prokomentirao usporedbe svog Reala s Guardiolinom Barcelonom

Luka Modrić i njegovi suigrači iz Real Madrida uvjerljivom pobjedom na gostovanju kod Granade (0-4) te iznenađujućim porazom Barcelone na Nou Campu od Celte Vigo (0-1) zasjeli su na vrh ljestvice španjolske Primere, odakle će ih, po riječima hrvatskog reprezentativca, biti jako teško skinuti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"U svakoj utakmici svi dajemo sve od sebe, želimo odigrati najbolje što možemo, a nalazimo se u sjajnoj formi. Ne zadovoljava nas kad zabijemo jedan, dva ili tri gola. Uvijek želimo još više i to je način na koji trebamo igrati", izjavio je Modrić za španjolske medije nakon sedme uzastopne prvenstvene pobjede Reala.

VIDEO Realov 'kostolomac' ne bira žrtve: Pogledajte kako je polomio Ramosa!

VIDEO Real pregazio Granadu, sjajan gol Jamesa i asist Ronalda petom!

Kad se pogledaju sva natjecanja aktualni pobjednici Lige prvaka ostvarili su 11 uzastopnih pobjeda. U Španjolskoj je takva dominacija posljednji put viđena kad je Barcelona pod vodstvom Pepa Guardiole harala nogometnim svijetom.

"Ne trebaju nama nikakve usporedbe. Mi smo Real Madrid. Imamo svoju prepoznatljivu nogometnu filozofiju i način igre", rekao je Modrić.

Lukine predstave i odlična suradnja s Tonyjem Kroosom oduševili su klupsku legendu Emilia Butragena.

"Modrić već mjesecima ima ključnu ulogu, a s Tonyjem Kroosom je formirao dvojac koji ostatku momčadi daje sigurnost. Kad ima loptu, Modrić je taj koji unaprijeđuje Realovu igru, bilo da se radi o kratkim dodavanjima ili dugačkim loptama. Obojica su ključni za ovu momčad i tvore fantastičan par", izjavio je oduševljeni Butrageno.

S takvim ogromnim samopouzdanjem Real će u tjednu koji dolazi tražiti i 12. uzastopnu pobjedu, kad u utorak 4. studenog na svom Santiago Bernabeuu ugoste Liverpool u 4. kolu skupine B Lige prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider