Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kasnije se ispravili

Sramota Barce: Mladim igračima zabranili slikanje s legendom Reala

Mladim nogometašima Barcelone zabranili su slikanje s legendom Real Madrida - Raulom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od 27. do 29. prosinca u Miamiju se održava međunarodni turnir dječaka do 12 godina "La Liga Promises". Dan uoči početka na zajedničkoj su se večeri okupile sve momčadi, a dobrodošlicu im je osobno došao poželjeti legenda španjolskog nogometa Raul. Išao je od stola do stola, strdačno pozdravljao sve igrače, dok nije naišao na jednog iz Villarreala koji mu nije voljko pružio ruku.

"Što je? Ne voliš Real Madrid?", upitao je Raul u šali.

Nakon što se slikao sa svim igračima iz svih momčadi legendarna sedmica Reala krenula je prema izlazu iz dvorane u kojoj se objedovalo i tada je naišla mlada momčad Barcelone. Dječaci su se držali po strani, kao da je netko ispred njih doveo krampusa, a ne legendu španjolskog nogometa.

Kada je trebalo uslijediti zajedničko fotografiranje voditelj omladinskog pogona Barcelone rekao je "NE".

"Raul je pozdravio svu djecu u Miamiju, no Barcelona nije dozvolila djeci da se slika s Raulom", napisao je organizator turnira Ramon de la Morena.

Idućeg jutra De la Morena je objavio novi post na Twitteru.

"Barcelona se ispravila. Djeca su se slikala s Raulom. Sretan kraj za sve. Čestitamo".

To je najbolji dokaz kolika zapravo netrpeljivost vlada između dvaju klubova, Real Madrida i Barcelone. Radi klupske politike zabraniti djeci mlađoj od 12 godina da se slikaju s legendom španjolskog nogometa je u najmanju ruku glupo... Srećom, na kraju je ipak pobijedio zdrav razum.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider