Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
osigurali prolaz

Mlada momčad Dinama pobijedila Arsenal u Londonu

Mladi nogometaši Dinama osigurali su proljeće u Europi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi nogometaši Dinama u Londonu su u 5. kolu juniorske Lige prvaka pobijedili Arsenal sa 2-1, te se nalaze na vrhu skupine F sa deset bodova, koliko imaju i "topnici".

Dinamo se revanširao Arsenalu za poraz u prvom kolu (0-2). Pobjednik je odlučen u drugom poluvremenu, a strijelci za Dinamo bili su Josip Brekalo (54) i Amer Gojak (69) , dok je pogodak za "topnike" zabio Stephy Mavididi (78).

U drugom susretu skupine F Bayern je na domaćem terenu izgubio od Olympiacosa 0-1. Arsenal i Dinamo imaju po 10 bodova, slijedi Olympiacos sa 7, a poslljednji Bayern ima 1 bod. U posljednjem kolu, 9. prosinca, Dinamo dočekuje Bayern, a Olympiacos igra protiv Arsenala. Modrima treba pobjeda za prvo mjesto koje vodi u osminu finala, ali ako pobijedi i Arsenal oni će biti prvi. Drugoplasirani će igrati u veljači play-off za plasman u osminu finala.

Dvoboj juniorskih momčadi uvertira je u večerašnji susret 5. kola skupine F Lige prvaka u kojoj će Dinamo u 20.45 sati u Londonu pokušati još jednom iznenaditi moćni Arsenal, kao što je to uspio učiniti sredinom rujna u Zagrebu kada je slavio sa 2-1.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider