Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hajduk čeka kaznu

Gazda Rijeke poziva: "Moramo prestati s tom mržnjom"

Ne stišavaju se reakcije na Jadranski derbi kojeg su na Poljudu odigrali Hajduk i Rijeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Rijeke Damir Mišković nakon Jadranskog derbija Hajduk - Rijeka tvrdio je kako je pogođen bocom, ali je dan poslije utakmice za Dnevnik Nove TV to demantirao.

"Nije bilo u glavu, ali su me dobro pogodili. Takve stvari se ne smiju događati. Pokraj mene su bili supruga i gosti koji su se digli i otišli bez razgovora nakon što su počele bakljade. Trebamo prestati s tom mržnjom, ima nas malo u Republici Hrvatskoj. Mogu shvatiti da se netko ne voli, ja navijam za svoj, ti za svoj klub i to je OK u 90 minuta, ali pretjeruje se i ne ide se putem kojim bi minimum kulture trebao ići", kazao je predsjednik Rijeke.

Glasnogovornik Armade Denis Povh tek je kratko poručio.

"S naše strane nije bilo problema. Bilo je vatreno kao i uvijek u Splitu. To je nekakva draž nogometa, a ovo ostalo ne bismo komentirali jer nije naša stvar."

Zatvara se Poljud za utakmicu sa Slaven Belupom?

Hajduk će kao organizator utakmice biti kažnjen, a vrlo vjerojatno će se prva iduća utakmica na Poljudu morati igrati bez gledatelja (jesenas je na utakmici s Interom bio zatvoren Sjever Poljuda).

Disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić čeka izvješće delegata i nakon toga će se očitovati.

"Za sve izgrede na stadionima uvijek je odgovoran organizator. Organizator je taj koji odgovara na eventualne propuste, a hoće li organizator utvrđivati naknadne štete od zaštitarske tvrtke ili policije - to nije u mojoj domeni", naglasio je Pavličić-Bekić.

Po čemu ćete najviše pamtiti ovaj Jadranski derbi?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider