Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'bio je ....'

Klopp na udaru teških kritika: I Liverpool mu 'okrenuo leđa'?

Njemački nogometni stručnjak Jürgen Klopp obožavan je od strane mnogih, no odnedavno ima i nekoliko mrskih neprijatelja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od dvojice najpoznatijih nogometnih menadžera svijeta, Mino Raiola, žestoko se obrušio na menadžera Liverpoola Jürgena Kloppa nazvavši ga govnom. Razlog je odnos njemačkog stručnjaka prema njegovom problematičnom pulenu Mariju Balotelliju.

Podsjetimo, talijanski napadač prešao je ovoga ljeto iz Liverpoola u redove francuske Nice, gdje će godišnje zarađivati čak 4.4 milijuna eura. Razlog odlaska bila je Kloppova netrpeljivost prema Balotelliju, koji nije igrač po njegovom ukusu.

"Na kraju su mi čak i ljudi iz Liverpoola rekli da Jürgen nije bio fer prema njemu. Ne želim govoriti o njegovim trenerskim kvalitetama, iako mislim da nije neki stručnjak. No isto tako je rečenica 'nije bio fer' prelaka za ovu situaciju. Klopp je bio govno i tako se ponio prema Mariju", rekao je Raiola u razgovoru s novinarima u Francuskoj.

Balotelli je punio svjetske naslovnice najviše nenogometnim temama u posljednje dvije godine, no njegov menadžer tvrdi da je sada konačno došlo njegovo doba.

"Nogomet u Francuskoj će mu više odgovarati. Dat će barem 20 golova u ovoj sezoni. Odlaskom Zlatana Ibrahimovića iz PSG-a francuska liga doživjela je pad gledanosti za 50 posto. Dolazak Marija vratit će barem 30 posto toga", tvrdi Raiola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider