Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduševljeni Rodgers

Menadžer Liverpoola otkrio zašto je odlučio kupiti Lovrena

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers izrazio je uvjerenje da je u Dejanu Lovrenu napokon dobio dugoročnu zamjenu za Jamieja Carraghera koji je lani zaključio karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naš je reprezentativac nakon jedne sezone provedene u Southamptonu potpisao petogodišnji ugovor s Redsima. Odabrao je broj šest na dresu i tijekom ponedjeljka otputovao prema SAD-u kako bi se priključio novim suigračima.

A s američkog je kontinenta Rodgers poručio kako vjeruje da će s Lovrenom napokon riješiti probleme koje je tijekom prošle sezone imao s obranom.

"Mislim da je Dejan Lovren pravi lider u obrani. Već sam rekao da nam je to nedostajalo još otkad smo ostali bez Carraghera. S Lovrenom dobivamo to liderstvo. Stvarno me oduševio. Gledao sam ga još dok je igrao u Lyonu, a u Southamptonu su ga suigrači smatrali pokretačkom snagom koja je držala obranu na dobroj razini", rekao je Brendan Rodgers i nastavio:

"Dejan je odigrao vrlo dobro na Svjetskom prvenstvu. Mislim da se radi o igraču koji se još uvijek može poboljšati i koji se još uvijek razvija jer je u srednjim dvadesetima. Stvarno se radujem što ću raditi s njim."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider