Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će kontroverze

Elegantno ga odbili: Što će Ibra reći kad čuje ovo?

Priča koju su zakotrljali njemački mediji vrlo brzo se pokazala potpuno promašenom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U brojna nagađanja oko toga gdje će Zlatan Ibrahimović nastaviti karijeru nakon francuskih i engleskih uključili su se i njemački mediji.

Nijemci su tijekom vikenda objavili kako bi njegova nova destinacija mogao biti Bayern, ali to će se teško ostvariti.

Naime, Bayernov sportski direktor Matthias Sammer govoreći o situaciji s novim ugovorom Roberta Lewandowskog prokomentirao je glasine o Ibri u Bavarskoj.

"Optimist sam oko Robertova ostanka jer Bayern je dobra opcija. Još nema nikakve odluke, ali možemo biti smireni", rekao je Sammer pa nastavio:

"Zlatan? Trenutačno smo dosta pasivni po tom pitanju. Logički, to bi značilo da dobivamo još jednog napadača, a na toj smo poziciji dobro pokriveni. Želimo pomladiti momčad, tako da se Ibrahimović tu baš ne bi uklapao. No, ne treba u nogometu ništa odbaciti, iako, kažem, nisam čuo da se u klubu razgovara o njemu i ne mogu ga zamisliti kod nas."

Ove Sammerove riječi zasigurno će izazvati dosta kontroverze, a lako moguće da će se oglasiti i sam Ibra. On će 3. listopada proslaviti 35. rođendan, definitivno više nije u cvijetu mladosti, ali ove sezone igra fenomenalno - zabio je 38 golova i upisao 16 asistencija u 41 nastupu u svim natjecanjima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider