Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez milosti za Malmo

VIDEO Kovačić sretan zbog prvog gola za Real: 'Ovo je velika pobjeda'

Hrvatski vezni igrač istaknuo je da je sretan nakon što je u utorak postigao svoj prvi gol za Real Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U pobjedi nad švedskim prvakom Malmöm od 8:0 koja je unijela mir u svlačionicu madridske momčadi Mateo Kovačić postigao je svoj prvi pogodak za Real Madrid otkako je ovog ljeta stigao u Kraljevski klub za 29 milijuna eura iz Intera.

VIDEO Real utrpao 8 komada: Nestvarni rekord Ronalda, zabio i Kovačić!

"Sretan sam zbog prvog gola za Real Madrid. Bila je ovo velika pobjeda", poručio je nakon što je Real Madrid osigurao prvo mjesto u skupini A Lige prvaka i izborio plasman u osminu finala gdje će za protivnika dobiti neku od momčadi koje u natjecanju po skupinama završe na drugom mjestu.

Kovačić je postigao gol u 70. minuti nakon što je natrčao na odbijenu loptu. Napadač Jesé je uputio udarac s desne strane, a vratar obranio nogom na prvoj stativi te se lopta odbila po sredini gdje ju je hrvatski reprezentativac dočekao na udaljenosti od dvanaest metara te udarcem iz prve poslao u nebranjeni dio mreže. ----> VIDEO

Kovačić je igrao u sredini terena u formaciji 4-3-3, a zamijenjen je u 76. minuti kada je umjesto njega ušao Denis Čerišev.

Ruski napadač je, pak, prošli tjedan izašao u utakmici Kupa kralja s Cádizom kako bi ušao Kovačić no s obzirom da Čerišev nije imao pravo nastupa zbog skupljenih žutih kartona Real je izbačen iz natjecanja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider