Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Realovci ljuti zbog poraza

Mascherano: Luda utakmica; Ancelotti: Ne, prvenstvo nije gotovo!

U najvećem derbiju španjolskog nogometa Barcelona je na svom Camp Nou pobijedila Real Madrid s 2-1 i odvojila se na vrhu Primere s četiri boda više od ljutog rivala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

El Clasico je ponovno bio pun uzbuđenja, naelektrizirane atmosfere i šansi s jedne i druge strane. Barcelona je na kraju došla do velike pobjede, iako je bolje šanse, pogotovo nakraju prvog dijela, imao Real.

Zanimljivosti El Clasica: Barca nikad kao 2015. godine!

VIDEO: Barcelona pobijedila u El Clasicu, stao Modrić stao i Real!

Pogledajte sramotnu glumu igrača Barce nakon prekršaja nad Ronaldom

''Luda utakmica. dobro smo počeli, rano zabili, ali onda je Real preuzeo inicijativu i do poluvremena bio bolja momčad. No, u nastavku smo ponovno preuzeli kontrolu. Još je dugačak put do naslova'', rekao je Mascherano nakon utakmice.

Real ima za čime žaliti. Kod 1-1 u prvom poluvremenu mogao je zabiti za vodstvo i šokirati domaćina. Bio bi to podstrek za drugi dio, ali i potencijalnu pobjedu na Camp Nou. Međutim, do toga nije došlo.

''Osvajanje prvenstva postalo je još teže, četiri boda smo iza njih, ali nećemo odustati. Da se usredotočimo samo na Ligu prvaka? Ne, prvenstvo nije gotovo'', izjavio je Carlo Ancelotti.

Sergio Ramos je nakon utakmice priznao da je teško 'progutati' propuštene prilike, ali jednostavno stvari nisu išle na Realovu ruku u ovom dvoboju.

''Znamo kakav ritam zahtjeva ovakva utakmica i jasno da su promašaji sastavni dio igre, ali žalimo za svojim šansama i ljuti smo zbog toga'', rezonirao je branič Reala.

Barcelona sada vodi sa 68 bodova, dok Real ima 64.

Je li Barcelona pobjedom u El Clasicu stigla na korak do naslova?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider