Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Costa fantastičan, ali...'

'Mario Mandžukić je najbolji centarfor u Europi'

Nije trebalo dugo hrvatskom nogometašu Mariju Mandžukiću da oduševi sve oko sebe u svome novom klubu Atletico Madridu. Iznimka nije ni predsjednik Enrique Cerezo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tijekom druženja sa španjolskim novinarima u klupskom trening-kampu Enrique Cerezo se dotaknuo brojnih tema, između ostaloga i Mandžukića (28) koji je prije nekoliko dana došao iz Bayerna i potpisao četverogodišnji ugovor.

Hrvatskom reprezentativcu nije odgovarao stil igre koji je nametnuo trener Pep Guardiola, pa je nakon dvije godine napustio bavarski klub s kojim je osvojio po dva naslova u Bundesligi i Njemačkom kupu, te jedan u Ligi prvaka. Prošle je sezone postigao 26 golova u 48 nastupa.

"Mario je htio igrati za Atletico, a Bayern je imao druge opcije i to je razlog što je on danas s nama. Za mene je Mario Mandžukić najbolji centarfor u Europi", istaknuo je Cerezo, a na pitanje o usporedbi s prošlosezonskim prvim strijelcem kluba Diegom Costom koji je otišao u Chelsea, odgovorio je:

"Radi se o dva različita stila. Costa je fantastičan napadač, ali Mandžukić je igrač kojeg smo željeli i koji će se prilagoditi našem načinu igre."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider