Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bayern odahnuo

Težak udarac za Juve: Mandžukić ozlijeđen, propušta ključne utakmice

Loše vijesti zadesile su Juventus uoči ključnog dijela sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Težak udarac doživio je torinski Juventus uoči nastavka sezone. Mario Mandžukić pretrpio je ozljedu mišića zdjelice u kup utakmici protiv Intera (3:0), te mu predstoji pauza od otprilike mjesec dana.

"Testiranja su pokazala rupturu u mišiću zdjelice, a to zahtjeva rehabilitaciju od najmanje četiri tjedna", stoji u priopćenju aktualnog prvaka Italije.

Juventus će tako biti bez pomoći Mandžukića u dvije krucijalne utakmice ostatka sezone protiv Napolija i gotovo sigurno Bayerna. Susret protiv Napolija, vodeće momčadi talijanskog prvenstva, na rasporedu je 13. veljače, dok je utakmica protiv Bayerna, prva u osmini finala Lige prvaka, na rasporedu 23. veljače. Samo pet dana kasnije Juve u domaćem prvenstvu dočekuje Inter.

Mandžukić je u 22 utakmice ove sezone u svima natjecanjima postigao devet pogodaka i bio asistent za dva. Više od njega zabio je tek Paulo Dybala, koji je u 30 nastupa u svim natjecanjima zabio 15 golova. Allegri umjesto Mandžukića može računari na Alvara Moratu ili Simonea Zazu.

Nakon 21 odigranog kola Juventus je drugoplasirana momčad s dva boda manje od Napolija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider