Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
što mu je to trebalo?

VIDEO Sramotna gluma Marcela prava sprdnja na internetu

Poraz Reala dodatno je Madriđanima 'uprljao' Marcelo svojom sramotnim ponašanjem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tko bi rekao da će samo nekoliko dana nakon sjajne pobjede Reala protiv Barcelone Madriđani s opasnim rezultatom izgubiti od Wolfsburga. Rezultat 2:0 za Vukove nije nedostižan za Kraljeve u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka, ali morat će se itekako Real potruditi da nadoknadi i na terenu nadmoćno pobijedi vrlo dobru ekipu iz Bundeslige.

Kad su na Camp Nouu svi igrali obranu, osim možda Karima Benzeme, onda je Real izgledao kako je izgledao. U Wolfsburgu su se neki opet zaboravili, a jedan od njih je i branič koji često zaboravi na kojoj poziciji igra. Odličan je nogometaš Marcelo, samo da nema toliko obrambenih zadaća.

No, ni to nije bio njegov najveći problem sinoć već događaj iz 70. minute o kojem se dan nakon utakmice priča jednako koliko o jednoj od najvećih utakmica Wolfsburga u povijesti.

Udario pa glumio da je udaren

Marcelo je nogom iza leđa udario Maximiliana Arnolda, strijelca drugog pogotka i uz Draxlera najboljeg igrača utakmice. Kad mu je ovaj prišao, Brazilac je glavom udario u trbuh Nijemca i onda simulirao da je ovaj njega udario u glavu. Bacio se na pod, držao za lice i tražio tko zna što.

Nije nasjeo samo sudac već i njegovi suigrači koji su ga došli braniti, samo ne znamo od čega. Na kraju je njegov Gareth Bale dobio žuti karton, ali i ni kriv ni dužan Arnold kojeg su potpuno nepravedno napadali gostujući igrači.

Podsjetio nas je Marcelo malo na ludog vratara i Južne Afrike koji se bacao napadačima glavom u noge.

Naravno, to može proći nekažnjeno kod suca, ali ne i na društvenim mrežama gdje su ga 'oprali' čak i madridski mediji...
 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider