Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drži se, Marc!

Bartra se nakon operacije javio iz bolnice, izgleda jako dobro

Tijekom noći se promijenio status nesretnog igrača koji je prošlog ljeta stigao iz Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Večeras za Borussiju Dortmund protiv Monaca neće igrati Marc Bartra koji je ozlijeđen u bombaškom napadu na autobus s igračima njemačkog kluba. Otprilike 10 kilometara od stadiona Signal Iduna Park eksplodirala je bomba u trenutku dok je autobus vozio igrače Borussije, a pritom je Bartra ozlijedio ruku, uslijed pucanja stakla.

Dortmundska policija potvrdila je kako je branič Borussije ipak teže nastradao.

"Status igrača Bartre se promijenio tijekom večeri iz lakše ozlijeđenog u ozbiljno ozlijeđenog", rekao je direktor policije Michael Stein.

"Schmelzer je mislio da je netko bacio kamen"

Glasnogovornik Borussije Sascha Fligge je dodao:

"Bartra je na operaciji. Čitava je momčad u šoku. Detonacija se dogodila nakon što smo napustili parkiralište. Igrači su bili šokirani i svi su potpuno drugačije reagirali. Nema znakova da se radi o terorističkom napadu, ne možemo spekulirati o tome."

Iz bolnice se putem Instagrama javio i sam Bartra te poručio:

''Pozdrav svima! Kao što vidite, ja sam puno bolje. Hvala svima na porukama podrške. Svim silama sam večeras uz svoju momčad.''

U Borussiji su bili u šoku.

"U kontaktu sam s kapetanom Marcelom Schmelzerom. Nismo razgovarali o utakmici nego o onome što se dogodilo. Schmelzer je u početku mislio da je netko bacio kamen, ali je postalo jasno da se ne radi o tome nakon što je Bartra pokazivao znakove ozljede."

Bartra je na početku sezone stigao iz Barcelone za osam milijuna eura. Podršku mu je pružio njegov bivši klub, kao i brojne druge momčadi diljem Europe.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider