Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Astronomska cifra

ManUtd želi Realovu superzvijezdu: Daleko najveća odšteta u povijesti!

Manchester United kreće u lov na Garetha Balea i neće štedjeti da Velšanina dovede na Old Trafford, pišu španjolski mediji dodajući kako je priča krenula od engleskih kolega koji tvrde da je Bale nezadovoljan u Realu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United navodno je spreman isplatiti Realu 153 milijuna eura odštete za zvijezdu Real Madrida. Ako Real prihvati ponudu, bila bi to daleko najveća odšteta u povijesti igre.

Plan Louisa van Gaala je da dovede na Old Traffordu još trojicu ili četvoricu vrhunskih nogometaša, što bi mu, kako smatra, bilo dovoljno da se uhvati u koštac u domaćem prvenstvu s Manchester Cityjem i Chelseajem.

Iako je u posljednje vrijeme United podigao formu, Van Gaal još uvijek nije zadovoljan igrom obrane i veznog reda, traži još jednog ili dvojicu braniču, te jednog veznjaka, ali najvažnije je da pronađe superstara koji donosi prevagu. Čini se da je izbor pao na Balea, pišu španjolski mediji.

Međutim, Realova odštetna klauzula za Velšanina iznosi astronomskih milijardu eura, a kako stvari trenutačno stoje, Madrižani nemaju baš namjeru prodavati Balea. Naravno, sve je moguće ako je cijena prava. Hoće li 153 milijuna biti dovoljno da zadovolji neutaživi apetit „kraljevskog kluba?

U Engleskoj su uvjereni da hoće, no španjolski mediji smatraju kako će United morati još malo poboljšati ponudu. Podsjećamo da je Bale u rujnu 2013. prešao iz Tottenhama u Real za još uvijek dvojbenu cifru, engleski mediji i danas tvrde da se radilo o stotinu milijuna eura, dok španjolski mediji, među ostalim i Real Madrid TV, kažu da je riječ o 91 milijunu, odnosno tri milijuna eura manje od rekordnog transfera Cristiana Ronalda.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider