Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovako loš start se ne pamti

VIDEO ManUtd-u ni Di Marija nije pomogao: Novi 'kiks' Crvenih vragova!

Manchester United i treću utakmicu zaredom nije uspio pobijediti u novoj sezoni Premiershipa. U prvoj utakmici 3. kola odigrao je 0-0 kod Burnleyja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Možemo biti prvaci Engleske već ove sezone. Možda to svima sad zvuči smiješno, ali ja vjerujem u to", rekao je u najavi utakmice protiv Burnleyja trener Manchester Uniteda Louis van Gaal, ali u toj spomenutoj utakmici nije odigrao šampionski.

Naime, završilo je bez pogodaka, što znači da su 'crveni vragovi' i dalje bez pobjede u novoj sezoni. Imaju jedan poraz i dva neriješena rezultata, što je njihov najgori ulazak u sezonu od 1992. godine. Kad se tome pridoda i ispadanje u Liga kupu od niželigaša, Nizozemčev start na klupi je - očajan. 

Manchester je danas ponovno izgledao blijedo, bezidejno i bez previše pravih prilika. Nije mu pomoglo skupocjeno pojačanje od 75 milijuna eura Angel di Maria. Argentinac je utakmicu započeo u sredini veznog reda, a iz igre je izašao u 70. minuti. Ni njemu tako debi neće ostati u lijepom sjećanju.

Kad smo već kod Uniteda, dodajmo da iz Ajaxa u posljednji trenutak stiže branič Daney Blind za 17 milijuna eura. (Agencija VLM)


Burnley FC - Manchester United 0:0 Highlights... by HDOCVIEW

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider