Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Javljaju francuski mediji

ManUtd prihvatio bogatu ponudu PSG-a: Velika zvijezda napušta Old Trafford?

Manchester United navodno je prihvatio ponudu PSG-a od 65 milijuna eura za Angela di Mariju, prenosi 'France Football'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuzi su izvijestili kako su nakon pregovora posljednjih dana izvršni direktor Uniteda Ed Woodward i sportski direktor PSG-a Olivier Letang postigli dogovor oko naknade za bivšu zvijezdu Real Madrida, za koju se već ranije pisalo kako će najvjerojatnije napustiti Old Trafford nakon samo godinu dana u engleskom nogometu.

Razumljivo je da Parižani žele što prije finalizirati posao, čija se momčad poput ManUtd-a nalazi na pripremama u Americi. Di Maria, koji je lani prešao iz Reala u Manchester za rekordnih 59,7 milijuna funti, se trebao priključiti svojim suigračima za vikend. Vjerojatno će produžiti za SAD, ali moguće prema drugoj momčad. Inače, ManUtd i PSG 30. srpnja igraju prijateljsku utakmicu u Chicagu.

27-godišnji argentinski veznjak je dobro započeo svoju karijeru s 'Crvenim vragovima', ali je u drugom dijelu sezone ispao iz prve momčadi i došao u nemilost Louisa van Gaala. Pritom u zadnja tri mjeseca Premierlige niti jednom nije startao za United.

Manchester je ovo ljeto već potrošio oko 80 milijuna funti na Bastiana Schweinsteigera, Morgana Schneiderlina, Memphisa Depaya i Mattea Darmiana, ali nizozemski stručnjak ne planira stati na tome te se na Old Traffordu može očekivati još pojačanja do kraja prijelaznog roka.

U posljednjih nekoliko dana klub je bio dosta povezivan s Barceloninim Pedrom, koji je navodno zainteresiran za prelazak u Manchester.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider