Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prometno na 'Otoku'

ManUtd pred realizacijom velikog transfera, zlatni Nijemac na pragu Arsenala

Čileanski nogometni reprezentativac Arturo Vidal (27) izjavio je da neće žuriti s odlukom o svojoj budućnosti, ali je dao naslutiti da ne bi imao ništa protiv prelaska u Manchester United...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak Juventusa u posljednje se vrijeme učestalo spominje kao meta Unitedova menadžera Louisa van Gaala. Iako su informacije engleskih i talijanskih medija prilično kontradiktorne oko toga bi li ga Juventus i za koji iznos bio voljan pustiti, čini se da Vidal ne bi imao ništa protiv novog izazova.

''Čuo sam za razne glasine, ali nisam razgovarao ni s kim o tome. Uživam u praznicima, a kad se vratim u Italiju, vidjet ću što će se dogoditi'', rekao je Vidal za čileansku La Terceru.

Na izravno pitanje bi li volio karijeru nastaviti u dresu ''crvenih vragova'', odgovorio je:

''Svatko bi volio igrati za jedan od najvećih klubova na svijetu.''

Vidal je karijeru započeo u čileanskom Colo-Colu, a od 2007. do 2011. je igrao za Bayer Leverkusen. Posljednje je tri godine član Juventusa s kojim je osvojio tri naslova talijanskog prvaka.

Prema pisanju španjolskog dnevnog lista Sport, njemački nogometni reprezentativac Sami Khedira, aktualni član madridskog Reala, na pragu je londonskog Arsenala.

Nijemca, novopečenog svjetskog prvaka s reprezentacijom, se već nekoliko dana intenzivno povezuje s prelaskom u Arsenal, nakon što je u javnosti odjeknula vijest da je Khedira odbio produljiti suradnju s Realom. Khedira se smatra podcijenjenim u momčadi Carla Ancelottija i to je glavni razlog njegove želje za odlaskom. Podsjetimo, pozicije zadnjih veznih u Realu suvereno drže Xabi Alonso i naš Luka Modrić.

Osim toga Real Madrid mora i prodati pokojeg igrača ukoliko želi realizirati transfer Jamesa Rodrigueza iz Monaca, koji bi ga trebao koštati preko 80 milijuna eura. Osim Khedire na izlaznim vratima kluba je i Angel Di Maria.

Sport tvrdi da je Real Madrid pristao na ponudu Arsenala (oko 30 milijuna eura), te tvrdi da će 27-godišnji njemački vezni nogometaš potpisati četverogodišnji ugovor s "topnicima". (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider