Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Falcao prema Torinu

ManUtd nasmijava Real: Evo koliko bi iskrcali za ljutitog Ronalda!

Španjolski mediji tvrde kako je Manchester United obnovio interes za povratkom Cristiana Ronalda na Old Trafford…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su Santiago Bernabeu pogodili olujni vjetrovi, otvorile su se nove spekulacije oko Ronaldova odlaska. Loši rezultati Reala u posljednje vrijeme i kontroverzna proslava 30. rođendana kumovali su Portugalčevu sukobu s navijačima. Ronaldo je dao do znanja da je opet nezadovoljan proglasivši „silenzio stampa“.

Na Old Traffordu namjeravaju iskoristiti priliku. Englezi su navodno kontaktirali Ronaldova menadžera Jorgea Mendesa kako bi prodiskutirali o mogućem transferu. U ManUtd se nadaju da bi Ronalda mogli dobiti za stotinjak milijuna eura, što se u ovom trenutku čini prilično nerealnim. Teško da će Florentino Perez pristati na taj iznos. No, to je tek početna ponuda, licitacija će se sigurno nastaviti, jer čelnici engleskog velikana svjesni su da moraju nešto krupno učiniti kako bi vratili klub u borbu za trofeje.

Dok Manchester United grca u problemima i obračunima igrača s menadžerom, Angel Di Maria tvrdi kako još ništa nije izgubljeno.
Argentinac misli kako je za konačnu ocjenu sezone ključno sljedećih mjesec dana. U tom razdoblju ManUtd će odmjeriti snage s Tottenhamom, Liverpoolom, Aston Villom, Manchester Cityjem i Chelseajem. Sve odreda derbiji koji će dati odgovor mogu li se „crveni vragovi“ ugurati među četiri najbolje momčadi Premier lige i izboriti Ligu prvaka.

Paralelno s time na Old Traffordu aktivno promišljaju o novim pojačanjima za sljedeću sezonu. Louis Van Gaal rado bi doveo krilo PSV-a Memphisa Depaya, što će mu vjerojatno uspjeti za rukom, no do tada se mora boriti s optužbama da nema takta za rad s glavnim zvijezdama u momčadi, Radamelom Falcaom i Di Marijom. Engleski mediji optužuju ga i za loš tretman prema svojem pomoćniku i klupskoj legendi Rayanu Giggsu.

Englezi su podršku našli u stavovima Wima van Hanegema, proslavljenog nizozemskog reprezentativca iz 70-tih godina, koji poznaje Van Gaala već 40 godina i tvrdi da oduvijek boluje od manjka respekta prema velikim imenima.

Nakon javne prepirke s Van Gaalom, sasvim je izvjesno da Falcao neće ostati na Old Troffordu. Talijanski mediji pišu da bi Juventus rado vidio kolumbijskog napadača u svojim redovima. Ako se to dogodi, mogao bi to biti rekordni ulazni transfer „bianconera“.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider