Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na meti i igrač Atletica

ManUtd dobio zeleno svjetlo za pregovore s ponajboljim stoperom Europe?

Prema pisanju britanskih medija, Manchester United je dobio zeleno svijetlo za pregovore sa stoperom Borussije Matsom Hummelsom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Daily Mail tako navodi kako je Hummels odlučio napustiti klub iz Dortmunda nakon loše sezone u Bundesligi. Odluka je to na koju je brzo reagirao ManUtd koji već dulje pokazuje veliki interes za stopera Borussije.

Dortmund navodno za Hummelsa traži 36 milijuna funti, jer se radi o njihovom dugogodišnjem stožernom igraču zadnje linije i jednom od najboljih u Europi na toj poziciji. Prema nedavnim najavama s Old Trafforda, za United cijena ne bi trebala predstavljati problem, jer će Van Gaal na raspolaganju ponovno imati ogromna financijska sredstva.

United je prvi put pokazao interes za Hummelsa na ljeto 2012. godine, no čini se da bi ovo ljeto mogao imati najveće šanse za njegovo dovođenje jer će Borussia teško do mjesta koje dogodine vodi u Ligu prvaka.

'Crvene vragove' se povezuje i s dovođenjem 20-godišnjeg Urugvajca Josea Gimeneza, trenutno člana Atletico Madrida. Mundo Deportivo navodi kako United prati razvoj mladog igrača, ali on navodno ne želi napustiti Atletico u ovoj fazi karijere.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider