Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pročitajte što je rekao

''Hrvat samo smeta u Juveu'': Mandžo se ispričao, ali i obračunao s kritičarima

Mario Mandžukić našao se na udaru kritika nakon što nije dobro prihvatio izmjenu u 71. minuti utakmice protiv Torina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, hrvatski napadač Mario Mandžukić bio je asistent za izjednačujući pogodak Juvea u 28. minuti.

Kasnije je bio prilično ljutit što ga je Massimiliano Allegri izvadio iz igre. Zbog te reakcije našao se na udaru kritika, a na svom Instagram profilu se ispričao, ali i ''obračunao'' s kritičarima. U njegovu obranu stao je i Miralem Pjanić.

No, nisu svi stali u Mandžinu obranu. Legendarni napadač Rome Robero Pruzzo poručio je ''da bi Higuain zabio već 20 golova da nema Mandžukića i da Hrvat samo smeta u Juventusu''.

"Momčad mi je na prvom mjestu i kao sportaš uvijek želim doprinijeti ekipi da ostvari dobar rezultat. Stoga mi je bilo krivo kada sam izašao iz igre jer više nisam mogao pomoći suigračima na terenu pri nepovoljnom rezultatu 1:1. Dobro raspoloženje zbog nove pobjede mi neće pokvariti oni koji u uspjesima pokušavaju naći nešto negativno", napisao je Mandžukić ispod fotografije na kojoj sa suigračima slavi gol.

 

Momčad mi je na prvom mjestu i kao sportaš uvijek želim doprinijeti ekipi da ostvari dobar rezultat. Stoga mi je bilo krivo kada sam izašao iz igre jer više nisam mogao pomoći suigračima na terenu pri nepovoljnom rezultatu 1:1. Dobro raspoloženje zbog nove pobjede mi neće pokvariti oni koji u uspjesima pokušavaju naći nešto negativno. For me, team comes first and as a competitor I always want to help my 'squadra' achieve a good result. Therefore, I was disappointed to leave the pitch because I could not help my teammates on the field while the score was still unfavorable (1-1). My good mood after another important win won't be spoiled by those who are trying to find something negative even after triumphs. #TeamWork #TeamSpirit #TeamComesFirst #FinoAllaFine #ForzaJuve #Juventus

A photo posted by Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic_official) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider