Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Menadžer tajni adut

Sjajan posao Reala: Nezadovoljni odlaze, United daje 140 milijuna eura!

Između dva svjetska giganta mogao bi se dogoditi veliki dvostruki posao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho i Manchester United pozorno snimaju situaciju s dvojicom nezadovoljnika u Real Madridu.

U fokusu su Alvaro Morata i James Rodriguez koji u netom završenoj sezoni nisu imali zadovoljavajuću minutažu i obojica žele napustiti Kraljevski klub.

Morata je uspio skupiti 43 nastupa, ali mahom se radilo o ulascima s klupe jer u svakoj važnijoj utakmici prednost je u vrhu napada imao Karim Benzemza. Španjolski reprezentativac zabio je pritom 20 golova i šest asistencija. Međutim, sve to skupa daleko je od onog na što je računao kad ga je Real prošlog ljeta vratio iz Juventusa za 30 milijuna eura.

Dvaput po 70-ak milijuna eura

Mourinho ga želi dovesti jer se ne zna što će biti s povratkom Zlatana Ibrahimovića, a Wayne Rooney mu više nije dovoljno kvalitetna opcija da bude vođa navale Crvenih vragova.

Englezi pišu kako će United ponuditi 60 milijuna funti za Moratu. To je nešto manje od 70 milijuna eura, a sličan će iznos morati platiti i za Rodrigueza, najboljeg strijelca posljednjeg Svjetskog prvenstva.

Njemu Zidane nikako nije uspijevao pronaći pravu poziciju što je dovelo do toga je njihov odnos potpuno narušen i prilično je izvjesno da će Kolumbijac napustiti Santiago Bernabeu ovog ljeta. Kap koja je prelila čašu bilo je izostavljanje iz kadra za finale Lige prvaka.

Mendes Mourinhov glavni adut

Želi ga dovesti i Arsenal, ali Mourinho ima posebnog asa u rukavu - svog menadžera Jorgea Mendesa koji je ujedno i Jamesov zastupnik.

Cijelu priču dodatno je potpalio Morata nakon sinoćnje prijateljske utakmice Španjolske i Kolumbije (2:2).

"Siguran sam da ćemo James i ja dobro surađivati u idućoj sezoni", izjavio je Morata i zagolicao maštu navijača Uniteda jer gotovo je nemoguće da će obojica ostati u Realu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider