Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi rekord

VIDEO Povijesna utakmica Reala i ManUtd-a: Briljantna akcija kod prvog gola!

U pripremnom dvoboju odigranom u američkom gradu Ann Arboru Manchester United je pobijedio Real Madrid s 3-1, no ta utakmica će ući u povijest SAD-a po rekordnom broju gledatelja od čak 109.318.

Sudar nogometnih divova Reala iz Madrida i Manchester Uniteda na Champions Cupu u Michiganu pratilo je rekordnih 109 319 gledatelja i mogli su biti zadovoljni nakon što su vidjeli pobjedu Uniteda od 3:1.

Time se ekipa Louisa van Gaala plasirala u finale turnira, a protivnika još uvijek ne znaju, ali ukoliko Liverpool osvoji samo bod protiv Milana, tad ćemo svjedočiti epskom spektaklu, dvoboju najvećih rivala u Engleskoj!

No vratimo se ovom susretu, u kojem je čak ušao posljednjih 15 minuta i Cristiano Ronaldo, sve da se zadovolje apetiti brojnih gledatelja. Naš Luka Modrić odigrao je svih devedeset minuta, ali nije se baš istaknuo.


Manchester United 3-1 Real Madrid ourmatch.net by ourmatch

Za razliku od Garetha Balea i posebno Ashleyja Younga. Potonji je postigao dva pogotka (21', 37'), a Bale je zabio iz kaznenog udarca u 27. minuti. Uz to, bio je nerješiva enigma za obranu Uniteda i samo su ih puka sreća i vratar De Gea spasili od pogodaka.

Naravno, kad se ne zabije onda se primi, a dogodilo se to u 80. minuti nakon ubačaja Kagawe. Zabio je Chicharito i riješio pitanje pobjednika.

Možda je to bio susret prijateljskog karaktera na papiru, ali značio je mnogo i jednima i drugima. Možda malo više Manchesteru, koji je po dolasku Louisa van Gaala odlučio promijeniti loše navike iz prošle sezone. A to se može samo pobjedama. (Agencija VLM)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider