Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povratak na tron

Mourinho će poharati ljetni prijelazni rok: Astronomski iznos za mega pojačanja

Manchester United navodno je osigurao Mourinhu preko 300 milijuna eura za pojačanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon kratkog zatišja, Jose Mourinho opet je glavna tema engleskih medija. Daily Star piše da će Manchester United za dva tjedna službeno objaviti dolazak portugalskog trenera na klupu „crvenih vragova“.

Navodno je Mourinho već potpisao ugovor s Manchester Unitedom, što koincidira s informacijom njemačkog Bilda od prije tjedan dana. Slavni klub s Old Trafforda navodno je spreman osigurati Mourinhu čak 385 milijuna eura za nova pojačanja u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku.

Na Old Traffordu se nadaju da će Mourinho složiti atraktivnu i kompetitivnu momčad za borbu na sva tri fronta te da će već u prvoj sezoni vratiti Manchester United na krov engleskog i europskog nogometa.

Engleski mediji spekuliraju da Mourinho već sastavio listu pojačanja. Spekulira se kako „cilja“ Zlatana Ibrahimovića, napadača PSG-a koji je na odlasku iz Pariza.
Kod obojice postoji obostrani respekt i međusobno uvažavanje tako da za taj transfer postoji sasvim realna mogućnost. Od većih zvijezda na listi su navodno još Neymar, Edinson Cavani, Thomas Mueller, Paul Pogba i Raphael Varane.

Teško je reći kolike su šanse da Mourinho uspije dovesti barem jednog od nabrojanih igrača, no s proračunom za pojačanja od preko 300 milijuna eura može se puno toga napraviti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider