Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glavne mete

Mourinho sprema spektakularan udar: 150 milijuna eura za hrvatske fantaziste

Jose Mourinho traži organizatora igre Manchester Uniteda, a glavne mete su mu Luka Modrić i Ivan Rakitić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho krenuo je s oštrim rezom na klupi Manchester Uniteda. Portugalac namjerava u kratkom roku renovirati momčad.

Računajući odštete, bonuse i plaće osamdeset milijuna eura već je potrošio na Baillya, Ibrahimovića i Mkhitaryana te Powella i Blacketta, koji su se pod novim uvjetima vratili s posudbi, a kako pišu engleski mediji to je tek početak. Španjolski mediji spekuliraju kako su mu glavne mete zapravo Luka Modrić i Ivan Rakitić, hrvatski reprezentativci i zvijezde Real Madrida i Barcelone.

Mourinho preferira Modrića, kojeg jako dobro poznaje. Trenirao ga je u Realu i smatra ga jednim od najboljih veznih igrača na svijetu. Mourinho nasušno treba igrača Modrićeva profila, organizatora igre i glavnog dirigenta. Do Modrića će jako teško, Real se ne namjerava olako odreći svojeg „maestra“. Mourinhu je to jasno i navodno priprema „nemoralnu ponudu“ tešku stotinu milijuna eura.

Alternacija Modriću još je jedan talentirani hrvatski „dirigent“ sličnih osobina, Ivan Rakitić. U Manchester Unitedu se nadaju da će ga moći dobiti za pedesetak milijuna eura. Puno toga će ovisiti o raspletu transferne situacije s Andreom Gomesom, veznjakom Valencije i portugalske reprezentacije. Navodno ga žarko žele i Real i Barcelona, a cijena se kreće oko 65 milijuna eura. Onaj tko kupi Portugalca mogao bi se odlučiti za prodaju. Mourinho vreba priliku i sigurno je neće propustiti ako se ukaže.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider