Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Zakleti neprijatelji'

Mourinho kreće u akciju: Velikom rivalu ponuda od 45 milijuna eura!

Veznjaka onakvog profila kakvog traži karizmatični Portugalac pronašao je u Londonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sjeni Europskog prvenstva polako se zahuktava nogometna tržnica. Prijelazni rok u većini zemalja traje zaključno s 31. kolovoza i vremena je dovoljno da se realiziraju veliki poslovi. Ipak, dosta pregovora već je u tijeku...

Jedan od onih klubova koji će ovog ljeta sigurno potrošiti dosta je Manchester United.

Jose Mourinho dobio je misiju da na Old Trafford donese trofeje, a kako bi to ispunio sigurno neće štedjeti. Za 38 milijuna eura odštete Villarrealu već je stigao 22-godišnji Eric Bailly, stoper iz Obale Bjelokosti.

Sada je na redu vezni red, a trenutno glavna meta je - Aaron Ramsey. Za odličnog 25-godišnjeg Velšanina Mourinhova prva ponuda Arsenalu iznosi 35 milijuna funti (nešto iznad 45 milijuna eura), a Ramsey je dospio u središte pozornosti jer se United i Borussia Dortmund ne uspijevaju dogovoriti oko transfera Henrikha Mkhitaryana.

Pitanje je samo što će na ovo reći Arsene Wenger. Menadžer Topnika nije u dobrim odnosima s Mourinhom i sigurno mu se neće svidjeti što mu Portugalac želi odvesti jednog od najvažnijih igrača. Wenger i Mourinho imali su brojne verbalne okršaje, a posebno inspirativan je bio The Special One na press konferencijama gdje je često posprdno govorio o rezultatima koje Arsenal ostvaruje pod vodstvom Wengera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider