Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpisuju idući tjedan

Dogovorena pojačanja koja mijenjaju sliku Mourinhovog Uniteda!

Zadnje informacije iz Njemačke sugeriraju kako će zvijezda Borussije Dortmund sigurno preseliti na Old Trafford, ali to nije jedino pojačanje Manchester Uniteda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački Bild tvrdi da je Henrih Mihtarjan novi igrač Manchester Uniteda! Navodno je posao između dva kluba dogovoren, a službena potvrda trebala bi stići idući tjedan. ManUtd će Borussiji za 27-godišnjeg veznjaka platiti 42 milijuna eura, 18 milijuna više od originalne ponude Josea Mourinha.

Armenska zvijezda ima samo još jednu godinu ugovora s Borussijom Dortmund, a ovaj posao učinit će ga najskupljim transferom u povijesti kluba sa Signal Iduna Parka, čime će nadmašiti dosadašnjih 37 milijuna eura za Matsa Hummelsa i Marija Götzea, koji su prodani u Bayern München.

Mihtarjan će biti pojačanje u veznom redu, gdje bi trebao imati zagarantiramo mjesto u prvih 11, te bi uz Rooneyja mogao činiti glavnu kreacijsku snagu Mourinhovog Uniteda.

ManUtd također očekuje potpisivanje ugovora sa švedskim napadačem Zlatanom Ibrahimovićem, koji bi se trebao pojaviti na Old Traffordu u narednim tjednima. Ibra bi se tako u napadu priključio nadarenima Anthonyju Martialu i Marcusu Rashfordu.

Novi menadžer Crvenih vragova Jose Mourinho će sve napraviti ne bi li vratio titulu prvaka Premierlige. S obzirom kako već ima iskustva u tome, ali i s radom na Otoku, za očekivati je puno jači i opasniji ManUtd.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider