Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Van Gaal slavi

Manchester United 'oteo' Mourinhu veliko pojačanje, Di Maria odlazi

Nakon kupovine Memphisa Depaya, Manchester United dovodi ofenzivnog veznjaka Benfice Nicolasa Gaitana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United blizu je realizacije transfera Nicolasa Gaitana, ofenzivnog veznjaka Benfice, piše portugalska A Bola.

ManUtd i Benfica navodno su postigli dogovor, a transfer će se službeno dogoditi nakon finala portugalskog Liga kupa, u kojem se 28. svibnja sastaju Maritimo i Benfica. A Bola tvrdi kako će ManUtd isplatiti Benfici 30 milijuna eura odštete.

Gaitan je ranije povezivan s Chelseajem, no portugalski sportski dnevnik tvrdi kako ima informacije da ipak prelazi na Old Trafford. Argentinac je ove sezone u velikoj formi, bio je jedan je od ključnih igrača „orlova“ u obrani naslova prvaka Portugala, što slavnom lisabonskom klubu nije uspjelo od 1984.

Louis van Gaal se nada kako će dolaskom Gaitana i već zakaparenog Nizozemca Memphisa Depaya riješiti napadačke probleme svoje momčadi. Engleski mediji spekuliraju kako bi to mogao biti znak da će Angel Di Maria prijeći u PSG. Di Maria je stigao u ManUtd prošlog ljeta u spektakularnom transferu iz Real Madrida za 75 milijuna eura, no nije se najbolje snašao u novoj sredini.

Gaitan ima 27 godina i do sada je odigrao samo devet utakmica za reprezentaciju Argentine i postigao dva gola. Nakon dolaska na klupu „gauča“ Gerarda Martina, Gaitan se vratio u reprezentaciju nakon dvije godine apstinencije u mandatu Alejandra Sabelle.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider