Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrač može birati

Guardiola pobijedio svoju Barcu, ali sad ga tek čeka pravi rat

Manchester City u svoje je redove doveo španjolskog reprezentativca Nolita.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dugo se pričalo kako će Barcelona napokon strpljivu i iskusnu prvu zamjenu za napad Barcelone pronaći u Nolitu, no španjolski je napadač otišao u Manchester City. Već je obavio liječnički pregled i uskoro bi transfer trebao biti potvrđen, pišu engleski mediji.

Očito je Pep Guardiola u njemu vidio više od idealne zamjene pa je nagovorio bivšeg napadača Celte da dođe na Etihad. Ne sumnjamo kako će ga City tjedno plaćati puno više od Barce iako je Španjolac bio otvoren za još jedan dolazak na Camp Nou.

Pep je pobijedio svoj bivši klub i oteo im igrača ispred nosa, za 'malenih' 18 milijuna eura, ali, piše Manchester Evening News, sad tek slijedi prava bitka. Nakon Nolita i Gundogana sljedeća je meta Evertonov John Stones kojeg želi i gradski rival United, ali budimo realni u taj rat će se uključiti svi engleski bogataši.

U moru precijenjenih engleskih nogometaša (a naročito braniča) Stones definitivno strši kao najtalentiraniji i najvrijedniji.

Tržišna vrijednost mu je 28 milijuna eura, a ugovor s Evertonom vrijedi do 30. lipnja 2019. Minimalni iznos za kojeg će ga Everton pustiti je 40 milijuna eura što može platiti gotovo pola Premierlige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider