Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'sve ovisi o...'

'Manchester City ima sve potrebno da dovede Messija'

Argentinski vratar Willy Caballero uzbrkao je krv u venama navijačima Manchester Cityja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Manchester City ima ogroman ekonomski potencijal i uopće ne sumnjam da je sposoban dovesti Lea Messija. No sve ovisi o njemu", rekao je argentinski vratar Premierligaša u razgovoru za medije.

"Jako sam sretan što sam u klubu koji ima 'neograničene' moći. Dolazak Messija nebi bio samo još jedan dolazak velike zvijezde u momčad punu zvijezda. Bio bi to dolazak najboljeg igrača svijeta. Zaigrao bi u napadu s Agüerom koji je njegov bliski prijatelj. Sve ovisi o Messiju, a zasada je transfer samo glasina", zaključio je Caballero.

Dolazak Messija nije nemoguća misija za jedan od najmoćnijih klubova na svijetu. Naime, ubitačan španjolski porez mogao bi natjerati Argentinca na odlazak iz Primere, a osim toga Manchester City gotovo sigurno na kraju ove sezone preuzima Pep Guardiola, bivši trener najboljeg nogometaša današnjice.

Bivši dužnosnici Barcelone Ferran Soriano i Txiki Begiristain upravljaju klubom, na trenersku klupu stiže bivši trener Barcelone Guardiola, a sada se još čeka i najbolji nogometaš svijeta i Barcelone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider