Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sporne nove izjave

Mamić prekrižio Ćorića do daljnjega, Dinamu se vraćaju dva važna igrača

Nakon serije gostovanja (Rijeka, Ždralovi, Split, Olympiakos) Dinamo se vraća na Maksimir.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju s početkom u 15:00 na Maksimiru se sastaju Dinamo i Istra 1961, a dvoboj je to u kojem Zagrepčani imaju imperativ pobjede.

"Vraćaju nam se Ivo Pinto i Leonardo Sigali, a zbog tri žuta kartona nema Goncala. Nakon serije slabih rezultata mi jednostavno nemamo alternativu nego osvojiti tri boda uz dobru igru. Znamo stanje na ljestvici, a znamo i za naređenje Uprave", izjavio je trener Modrih Zoran Mamić koji je prokomentirao i izjave svog starijeg brata Zdravka koji je na press konferenciji u petak rekao kako od momčadi u preostaloj 21 utakmici do kraja sezone u HNL-u očekuje 19 pobjeda i dva remije.

"Nije to nama nikakav pritisak jer i ja tako razmišljam, a nema razloga da tako ne bude. Neće biti jednostavno, ali moramo se baciti na glavu. Mi to možemo."

Trenutno u vezi Dinama sve najviše zanima situacija s Antom Ćorićem koji je nedvosmisleno rekao kako se više ne vidi u Dinamu i kako želi otići.

Ćorić neće tek tako otići iz Dinama

"Neugodno sam iznenađen njegovim istupom, ali Dinamo i ja kao trener stojimo iza riječi koje smo izrekli jučer. Ipak, nakon njegovih novih izjava u medijima očito je kako Ante Ćorić nije spreman niti glavom niti željom sutra igrati tako da neće konkurirati za utakmicu. Nakon toga ćemo, sukladno njegovom ponašanju i radu, vidjeti kad će igrati", otkrio je Zoran Mamić.

"Nisam se nikad u karijeri susreo s ovakvim slučajem, tim više jer sam tog dečka sa 16 godina stavio u prvu momčad i dao mu kapetansku traku s 18 godina i 60-ak odigranih minuta za prvu momčad. Malo je čudna i apsurdna situacija", kazao je Mamić koji po pitanju mogućeg Ćorićeva odlaska ima jasan stav.

"On je punoljetan, kao takav je potpisao ugovor koji nosi prava i obveze. Ako mi budemo zadovoljni ponudom onda postoji mogućnost. U suprotnom - ne."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider