Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zec na Kantridi

VIDEO Mamić ogorčen pred derbi u Rijeci: Baš sam jako, jako ljut!

Pod stijenama Kantride u nedjelju se vodi bitka za vrh ljestvice, u Rijeku stiže vodeća momčad prvenstva, zagrebački Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad Matjaža Keka Dinamo čeka sa samo bodom zaostatka i u slučaju pobjede zasjeli bi na prvo mjesto. Rane iz Belgije su sanirane, sav fokus stavljen je na dolazak prvaka.

FOTO Hajduk poveo, Split izjednačio: Kalinić 'kiksao' pa spasio 'bijele'

„Ne treba puno trošiti riječi o kvaliteti i mogućnostima Dinama. Kad jedan klub sastavi takvu momčad, od takvih pojedinaca, onda možemo reći da nam dolazi veliki protivnik i sjajna momčad. Evo nam prilike i izazova“, podvukao je Kek pred derbi 9. kola Prve HNL.

Za razliku od Riječana, Zagrepčani su u četvrtak europskom "petardom" nabildali samopouzdanje pred derbi. Iako priželjkuje trijumf i prekid crnog niza od tri uzastopna poraza od Rijeke, Zoran Mamić biranim riječima govori o svemu što ih sutra čeka na Kantridi.

"U ovom trenutku najkvalitetnija moguća utakmica što se tiče hrvatskog prvenstva. Znamo što nas očekuje u Rijeci, da nas očekuje izuzetno kvalitetan i dobar protivnik, da nas čeka pun stadion, dobra atmosfera i da nas čeka izuzetno teška utakmica."

Trenera modrih naljutili su medijski napisi prema kojima su u Dinamu Alžircu Soudaniju povisili godišnju plaću za 100 tisuća eura, kako bi ga odobrovoljili za nastavak sezone.

"Ovo danas razljutilo me, ne mogu vam opisati koliko me razljutilo. Ogorčen sam. Ogorčen sam. Baš sam jako, jako ljut, jer to nije dobro za svlačionicu, za atmosferu."

A riječka svlačionica uoči derbija je dobila novo pojačanje, Ermina Zeca. Nekad ubojitog napadača Šibenika, koji je posljednje četiri godine proveo u turskom Gençlerbirliğiju.

„Kad mi je predstavljen projekt i ambicije kluba, ja sam odmah pristao doći. Nadam se da ću pružiti dobre partije i da ćemo nastaviti s dobrim rezultatima“, kazao je Zec.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider