Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odgovorio na medijske napise

Mamić: Inter je tražio odgodu Kupa, a nama to baš nije odgovaralo...

Nogometaše Dinama nakon ispadanja iz Lige prvaka očekuju domaći ispiti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Modri' u nedjelju na Maksimiru dočekuju Lokomotivu, a trener Zoran Mamić najavio je pohod na pobjedu.

''Čeka nas nova utakmica, a zna se što mi želimo i koji su ciljevi stavljeni pred nas. Želimo nastaviti s onime gdje smo stali u Koprivnici, a to je pobjeda s kojima želimo nastaviti do kraja polusezone. Lokomotiva? Imali su turbulentno razdoblje, no tada je došao novi trener, donio mirnoću i u zadnje vrijeme igraju dosta dobro. U napadu su posebno neugodni gdje su Doležal, Marić i ostali koji nam mogu napraviti dosta problema ako im se to dozvoli.''

Osvrnuo se Mamić i na informaciju o odgodi Kupa protiv Intera. Potvrdio je to, ali i demantirao napise.

''Inter je bio taj koji je tražio odgodu, a nama to nije baš odgovaralo, no pristali smo'', kazao je Mamić.

Ponovno je pohvalio juniore koji su osigurali nastup u Europi na proljeće.

''Iskreno im želim još jednom čestitati na tom velikom uspjehu. Radi se stvarno o sjajnoj momčadi, naše su veliko bogatstvo i naravno da razmišljamo o tome kada da ih priključiti prvoj momčadi. Prve nam po redu dolaze zimske pripreme i neki od njih će ići s nama, no isto tako treba biti optimalan jer ih na proljeće čeka nastavak Lige prvaka tako da je dobro da treniraju zajedno. Svi oni zaslužuju biti s prvom momčadi i sigurno će prije ili kasnije dobiti priliku, a kada, to će ovisiti o puno faktora kao što su pozicije na kojima smo možda deficitarni, reprezentativne obaveze i još toga. U svakom slučaju se radi o "živoj materiji" i o tome ćemo odlučivati iz dana u dan'', kazao je Mamić i za kraj je prokomentirao moguće transfere.

''Nisam u ovom trenutku razmišljao o tome, iako ima puno upita za naše igrače. Vidjet ćemo naše planove kao i želje igrača, ali zimska stanka je duga, prijelazni rok do početka veljače i dovoljno je vremena sve uskladiti. Zadnji vezni? To je sigurno jedna od pozicija na kojoj zbog Europe moramo razmisliti, unatoč tome što su Antolić i Machado jako dobro izgledali'', zaključio je trener Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider