Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vučevićeva 'metla'

Maloča prebačen u drugu momčad: Protiv Rijeke neki 'novi' Hajduk

Sportski direktor i trener Hajduka napravio je još jedan korak ka prodrmavanju svlačionice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan Hajduka Mario Maloča prebačen je u drugu momčad Bijelih, koja se natječe u Trećoj HNL jug.

Odluka je to koju je donio Goran Vučević sportski direktor Bijelih koji je nakon smjene Stanka Poklepovića privremeni trener. Na ovaj način kulminiralo je Vučevićevo nezadovoljstvo Maločinim igrama i zalaganjem terenu, koje datira još od ranije.

Maloča je u utorak prvo udaljen s treninga zbog narušavanja discipline nakon što je napucao jednu loptu, u srijedu je trenirao odvojeno da bi u četvrtak stigla odluka kako seli u drugu momčad. S ugovorom od 120.000 eura po sezoni Maloča će u trećeligaškoj konkurenciji biti drugi najplaćeniji igrač, odmah iza Dinamova Portugalca Rubena Lime.

Što se tiče subotnje utakmice s Rijekom, Hajduk i Vučević imaju mnogo problema. Zbog kartona ne mogu igrati reprezentativci BiH Vršajević i Sušić, a na popisu ozlijeđenih Lovri Kaliniću su se pridružili Dejan Mezga i Andrija Balić, najbolji igrač Bijelih u nastavku sezone.

S obzirom na takvo stanje, Vučević je odmah po preuzimanju kormila prvoj momčadi priključio petoricu igrača iz druge ekipe, a neki od njih će u jadranskom derbiju dobiti priliku već od prve minute. Očekuje se da će na golu debitirati U-19 reprezentativac Ivo Grbić, u vezi zaigrati Josip Juranović, u početni sastav vraća se i Nikola Vlašić dok će Vršajevića zamijeniti Dino Mikanović. Sve su to redom igrači koji su kod Poklepovića igrali malo ili ništa, pa je jasno da će u subotu Hajduk na Poljudu istrčati u nekom novom ruhu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider