Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
engleska ili osveta barci?

Madrid i Manchester na nogama: 'PSG pušta Ibrahimovića'

Trener francuskog prvaka PSG-a, Laurent Blanc, neće stajati na putu Zlatana Ibrahimovića ukoliko ovaj odluči napustiti klub ovoga ljeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u subotu u Montrealu PSG osvojio francuski Superkup Ibra je u razgovoru za novinare izjavio da je 'ovo možda bila moja posljednja utakmica za klub. Idućeg ću tjedna (3.-9. kolovoz) odlučiti što ću i kako dalje'.

Šveđanin ima ugovor s PSG-om do ljeta 2016. godine, što znači da je već nadolazeće zime u mogućnosti potpisati predugovor s nekim klubom i na kraju sezone besplatno napustiti PSG. Logično je stoga da ga PSG, ukoliko ga ne može zadržati, proda dok još ima priliku zaraditi na ponajboljem napadaču svijeta.

Blanc je dosada blokirao sve izlazne transfere ostalih igrača, no prema pisanju francuskih medija strateg PSG-a neće stajati na putu ukoliko netko dođe s konkretnom ponudom. Ibra, koji je najavio da će njegov idući transfer biti veliko iznenađenje za sve, je već navodno odbio ambiciozni Galatasaray, dok se od europskih velikana najviše spominju Real Madrid i Manchester United.

Malo je reći da postoji motiv za odlazak u oba kluba. U Engleskoj nikada dosada nije zaigrao i to bi bio veliki izazov u završnici karijere, dok bi u slučaju prelaska u Real imao priliku 'osvetiti se' Barceloni koja ga se riješila nakon svega jedne sezone...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider