Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Do daljnjega

Machado udaljen iz prve momčadi: 'Ti si jedini igrač Dinama koji je nešto pokazao'

Nogometaš Paul Machado udaljen je iz prve momčadi Dinama zbog neprimjerenog ponašanja na sinoćnoj utakmici protiv norveškog Moldea, priopćio je danas zagrebački klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"GNK Dinamo obavještava navijače i javnost kako je Paulo Machado zbog neprimjerenog ponašanja na utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Moldea do daljnjega isključen iz rada prve momčadi", stoji u priopćenju iz Dinama. Trener 'modrih' Zoran Mamić nije htio jučer komentirati potez Machada, ali je najavio kako neće prijeći preko toga.

Portugalski nogometaš je neprimjerenom gestom reagirao na zvižduke navijača koji su tako pozdravili njegov izlazak iz igre u 65. minuti susreta. Sudac ga je kaznio crvenim kartonom iako je bio izvan terena.

Machadov srednji prst na nož su dočekali navijači Dinama i to ne samo oni na Maksimiru. Na Portugalčevoj službenoj Facebook stranici ostavili su brojne komentare koji se uglavnom svode na spominjanje majke pa ih nećemo prenositi. Izdvojili smo tek jedan duhoviti komentar:

''Ti si jedini igrač Dinama koji je nešto pokazao.''

Machado je u Dinamo došao na ljeto 2014. potpisavši tada ugovor na tri godine s hrvatskim prvakom. Nogometnu karijeru započeo je u Portu, a nakon toga je igrao još u St. Etienneu, Toulouseu i Olympiakosu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider