Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
vrlo 'jednostavno'

Modrić otkrio formulu za uspjeh i prolaz pokraj Wolfsburga

Real Madrid mora odigrati pravu utakmicu protiv Wolfsburga jer će u suprotnom već sredinom travnja ispasti iz igre za sve trofeje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred Real Madridom je u utorak utakmica za spas sezone. Nakon bizarnog ispadanja u Kupu kralja zbog propusta u pripremi za utakmicu i malim izgledima za osvajanje naslova u prvenstvu, Real mora okrenuti njemački Wolfsburg u četvrtfinalu Lige prvaka.

Podsjetimo, prošli je tjedan Wolfsburg slavio u prvoj utakmici u Njemačkoj s 2:0, pa je sada pred Lukom Modrićem i društvom visoki izazov. Upravo je hrvatski reprezentativac bio gost konferencije za novinare dan uoči utakmice, te je s novinarima podijelio 'formulu za uspjeh'.

"Ključ je da odigramo pravu momčadsku utakmicu u napadu i obrani. Moramo koncentrirano ući u utakmicu i igrati dobar nogomet. Moramo biti svjesni da nećemo sve riješiti u pet ili deset minuta, ali i da ćemo stvarati puno prilika. Sve će se dobro završiti", uvjeren je vrlo važan igrač Reala o kojem će puno toga ovisiti u utorak.

"Osjećam odgovornost, ali nemam problema s tim. Mi nismo momčad koja ovisi o jednom igraču, mi smo momčad u punom smislu te riječi. Jedan igrač ne može odlučiti utakmicu", tvrdi Modrić koji vjeruje da 'kraljevi' neće ponoviti pogreške iz prve utakmice.

"Analizirali smo prvu utakmicu i moram reći da nismo odigrali dobro. No to je iza nas. Moramo gledati prema naprijed i ne ponavljati te pogreške u budućnosti".

Ukoliko Wolfsburg zabije pogodak na toj utakmici, sigurno nećemo gledati jedanaesterce. Ukoliko Real pobijedi 2:0, gledat ćemo produžetke, a potom i jedanaesterce ako ne dođe do promejene rezultata.

"Iskreno nismo razmišljali o jedanaestercima. Želimo proći u polufinale unutar 90 minuta", optimističan je Luka, te je uoči utakmice posebno istaknuo dvojicu igrača u koje javnost ali i neke osobe unutar kluba izražavaju nepovjerenje.

"Keylor Navas ima impresivnu sezonu. Puno je dao klubu svojim obranama. Casemiro također igra sjajno u ovom trenutku i pravi je primjer svima nama. Predan je i naporno radi na treninzima i utakmicama. Jako pridonosi momčadi", zaključio je Modrić.

Utakmica Reala i Wolfsburga na rasporedu je u utorak u 20:45.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider