Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sluša se, sluša

VIDEO Modrić se kao pravi vođa izderao na španjolsku zvijezdu!

Luka Modrić ima velike ovlasti u Realu o čemu jasno svjedoči i sljedeća snimka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bez Cristiana Ronalda se može, ali bez Luke Modrića ne. OK, pretjerujemo jer Luka je ipak naš, ali Realu bi sigurno bilo puno teže pobijediti na teškom gostovanju kod Real Sociedada ove subote da na terenu nije bilo hrvatskog reprezentativca.

O tome je nakon utakmice govorio i Zinedine Zidane nakon što su ga novinari upitali koliko mu znači što je Modrić u momčadi. A koliku slobodu, ali i ugled Hrvat ima u svlačionici Real Madrida jasno govori i situacija iz 75. minute s utakmice na Anueti.

Isco je izgubio jednu loptu nakon čega je Modrić morao zaraditi žuti karton. Nakon toga se Luka prilično izderao na zvijezdu španjolske reprezentacije.

''Dodavaj se. Ej, dodaj loptu'', urlao je ljutiti Modrić kojem je odmah nakon toga Isco prišao i srdačno se pozdavio.

Ipak se Luku sluša u svlačionici, a to je prije mjesec i pol u jednom intervjuu otkrio Alvaro Arbeloa. Sada smo tome svjedočili i na terenu.

Srećom za Real, Gareth Bale je zabio za pobjedu pet minuta nakon spomenutog događaja, a Modrić je u 85. minuti napustio igru. Nadamo se kako ima snage za srijedu i uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider