Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bravo luka

Ponovno najbolji igrač Reala, ali kada to treba priznati glasovi odlaze Pepeu

Luka Modrić još je jednom pokazao koliko znači u igri Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U finalu Svjetskog klupskog prvenstva igrat će europski prvak Real Madrid i predstavnik domaćina Japana Kashima Antlers. Kraljevski klub u četvrtak je slavio protiv Americe rezultatom 2:0, a samo dan ranije Kashima je bila bolja od Atletico Nacionala s 3:0.

Real je slavio u Yokohami s 2:0, a pogotke su postigli Karim Benzema u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena i Ronaldo u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.

Iako nije zabio ni asistirao, za najboljeg igrača utakmice proglašen je hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji je odradio cijeli susret, te zaslužio nove, brojne pohvale za svoju predstavu u veznom redu svoje momčadi.

"Modrić je omogućio Real Madridu dominaciju u sredini i tako spriječio Club Americu u pokušaju bilo kakvog napada", piše Marca.

Ovo je samo još jedan dokaz da je hrvatski nogometaš jedan od najvažnijih igrača Reala, no to mu i dalje nije pomoglo u utrci za prestižnu individualnu nagradu Ballon d'Or koja je po četvrti put u karijeri pripala njegovom klupskom suigraču Cristianu Ronaldu. Podsjetimo, Modrić je u toj utrci završio kao tek 17., dok je njegov suigrač Pepe (osvajač Eura) osvojio 9. mjesto!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider