Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dan prije odluke

VIDEO Modrić gurnuo Ronalda pa ga optužio da simulira

Igrači Reala odradili su posljednji trening uoči subotnjeg raspleta španjolskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Skoro cijela sezona Primere je iza nas, a još ne znamo tko je prvak. Odluka pada u subotu s početkom od 17 sati kada Barcelona u posljednje 38. kolu gostuje kod Granade, a Real kod Deportiva. Ukoliko Barca ne pobijedi, a Real upiše sva tri boda prvak će biti madridski klub.

Barcelona ima sve u svojim rukama. Nakon što je prosula desetak bodova prednosti od obrane naslova dijeli ih još samo jedna jedina pobjeda. Na njima je veliki pritisak upravo zbog svega što su propustili. S druge strane, Real će čekati svoju šansu u La Coruni i osluškivati što se događa daleko dolje, na jugu u Andaluziji.

Na treningu Madriđana u petak je vladala opuštena atmosfera. U standardnoj igri 'ševe' u krugu su bili Marcelo i Luka Modrić kojeg su čitatelji Marce proglasili najboljim veznjakom lige. U jednom je trenutku Cristiano Ronaldo odlučio zaobići hrvatskog reprezentativca koji ga je rukama odgurnuo nakon čega ej Portugalac malo teatralno pao.

Modrić je rukama pokazivao da se bacio, Pepe je Luki htio dati žuti karton, a Mateo Kovačić se kao i ostali mu kolege smijao. Modrića je podržao njegov partner u veznom redu Casemiro, a sve naravno u šaljivom tonu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider