Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žestok ritam

Luka Modrić u gradu dijamanata: Uskoro s Ronaldom i prijateljima!

Luka Modrić dočekao je Novu godinu u Antwerpenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak Real Madrida i hrvatske reprezentacije u gradu dijamanata intenzivno se oporavlja od ozljede pod nadzorom belgijskog fizioterapeuta Lievena Maesschalcka.

Modrić će ostati u Antwerpenu nekoliko dana duže nego što je bilo predviđeno a sve kako bi se što brže pripremio za početak treninga s prvom momčadi Reala. Očekuje se da će Modrić provesti u Belgiji dva tjedna tijekom kojim će provoditi naporan rehabilitacijski program.

Španjolski mediji tvrde kako je tretman matičnim stanicama u Vitoriji polučio vrlo dobre rezultate pa će Modrić krenuti sa zahtjevnijim fizičkim aktivnostima i prije no što se pretpostavljalo. Modrić radi pod nadzorom jednog od najcjenjenijih fizioterapeutskih stručnjaka u Europi, što nije nikakvo čudo, zna se da Real za svoje igrače osigurava samo najbolje u svakom pogledu.

Ovo nije prvi susret Modrića i Maesschalcka, belgijski stručnjak bio je u Madridu početkom prosinca kada je dogovoren plan oporavka hrvatskog veznjaka, odnosno kada je odlučeno da Modrić dođe u njegovu kliniku u Antwerpen.

Trener Reala Carlo Ancelotti već je otkrio kako će se Modrić priključiti treninzima prve momčadi tijekom siječnja. Real i Modrić nigdje ne žure, oporavak će i dalje ići postepeno. Glavni cilj je da Modrić bude potpuno spreman za završni dio sezone kada u pada odluka o raspodjeli trofeja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider