Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otkrili koliko je koštaO

Luis Suarez obećao navijačima: 'To se više neće ponoviti'

Dan nakon što je debitirao u prijateljskom susretu s Leonom, Luis Suarez je i službeno predstavljen.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je na predstavljanju svog najvećeg ovosezonskog pojačanja otkrila kako je platila Liverpoolu 81 milijun eura. Kažu kako su Redsi tražili i 12-13 milijuna više, ali je Suarezov ugriz Chiellinija očito pomogao Barci da jeftinije prođe u ovom transferu.

Luis Suarez je na press konferenciji javno obećao navijačima i svim ljubiteljima nogometa kako više neće gristi protivničke igrače.

''Nemojte brinuti to se više neće ponoviti. Kazna je takva kakva je. Imam dva mjeseca da se pripremim i nadam se kako ću biti na raspolaganju za utakmicu protiv Reala (26. listopada).''

Luis Suarez otkrio je kako je kao pravi navijač Barce gledao uživo neke utakmice, poput razbijanja Reala 5:0 prije nekoliko godina.

''Tada sam mislio kako bi bilo lijepo zaigrati u Barceloni, ali mi se to činilo tako daleko. Nakon godina sanjanja, san se ostvario. Bilo je ponuda, ali kad se Barcelona javila nisam imao dvojbi gdje želim nastaviti karijeru. ''

Na kratko je istrčao na teren u gaženju Leona 6:0, no prave stvari očekuju se tek za dva mjeseca kada mu istekne kazna FIFA-e.

''Bilo je spektakularno. Osjećaj igranja na Camp Nouu je nevjerojatan. Divim se Messiju i Neymaru, dobro se slažemo i nadam se kako ćemo Barci donijeti velike stvari. Ja mogu u napadu igrati na bilo kojoj poziciji'', poručio je Urugvajac.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider