Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trenerski debi u Ligi prvaka

Luis Enrique: Da si ne lažemo, želim da Real izgubi svaku utakmicu

Barcelona večeras u prvom kolu Lige prvaka dočekuje ciparski APOEL. Luisu Enriqueu bit će to trenerski debi u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju, ali tvrdi da su i on i klub spremni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Ovaj susret dolazi u pravo vrijeme. Još moramo popraviti određene stvari u igri, ali mi smo spremni. Imali smo dobar početak sezone i zaista sam zadovoljan. No, doći će i nešto lošiji rezultati, a i za to moramo biti spremni'', rekao je Enrique.

Liga prvaka, prvenstvu ili Kup... Što biste izabrali?

''Koji god trofej osvojimo, meni će pružiti zadovoljstvo. Najradije bih da osvojimo sve.''

Messi i Neymar?

''Neymar je prošle sezone bio dosta dobar, ali ja vjerujem da može i bolje od toga. On je spektakularan igrč i sve što pokazuje na terenu čini se odličnim. Messi želi zabiti na svakoj utakmici, on daje sve od sebe. ponekad nas na treninzima sve iznenadi'', komentirao je Enrique, a zatim se osvrnuo na Real Madrid.

''Želim da moja momčad igra najbolji mogući nogomet, a da se pritom ne osvrćemo na druge, to me ne zanima. Ali, da si ne lažemo, želim da Real izgubi svaku utakmicu'', zaključio je bivši igrač Reala i Barcelone, a sadašnji trener Katalonaca. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider