Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ulaznice planule

Ludilo na Upton Parku: 'Kad Bilić uđe u svlačionicu, muha se čuje'

U europsku avanturu u četvrtak kreće i West Ham, novi klub Slavena Bilića. "Čekićari" na startu dočekuju andorski Lusitans.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Amateri s Pirineja ne bi smjeli predstavljati ozbiljniji izazov za momčad s Upton Parka, pa je bivši hrvatski izbornik odlučio da će boje West Hama u toj utakmici braniti igrači mlade momčadi i nekoliko seniora koji mu trenutačno nisu u prvom planu.

Dok se Bilić s prvotimcima nalazi na pripremama u Irskoj, momčad protiv Lusitansa vodit će trener mlade momčadi Terry Westley. Bit će to prvi europski nastup West Hama nakon 9 godina, a svih 35 tisuća ulaznica davno je prodano. Medije koji prate klub iz istočnog Londona i dalje zanimaju brojni detalji o Biliću, pa su pitanja o novom menadžeru dominirala i na posljednjoj press konferenciji.

James Tomkins, nogometaš West Hama, ističe:

"Trenutačno je na pripremama s prvom momčadi i momci nam govore da su treninzi vrlo dobri. Kod njega se definitivno osjeća ta prisutnost, koju imaju svi dobri treneri. Da kada uđu u prostoriju, da se doslovno može čuti muha u zraku. Izvjesno je da je vrlo uzbuđen što je s nama, a svi mi veselimo se suradnji s njim. On je ovdje izgradio ime, navijači ga vole i mislim da će biti toplo dočekan od svih."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider